La Societat Dialògica

Títol:  La Societat Dialògica. La sociologia que agrada i usen persones de ciència i ciutadania
Autor:  Ramón Flecha
Editorial: Hipatia Press
Any Publicació: 2022
Categoria: Open Access Book


Aquest llibre es dirigeix a la ciutadania, en tota la seva diversitat, que sap que té dret a analitzar i millorar les seves societats. Algunes persones sou professionals i/o desenvolupeu activitats que no formen part de la política ni del món acadèmic; trobareu en aquestes pàgines els coneixements i actuacions que us permeten analitzar la vostra societat i millorar-la, inclosa la vostra pròpia vida. Algunes persones sou responsables de la política; trobareu en aquest llibre els coneixements que necessiteu per a decidir quines polítiques aconseguiran acostar-se als objectius de la ciutadania que us va triar democràticament. Algunes persones sou investigadores i estudioses de diferents camps de la ciència; trobareu aquí els coneixements i actuacions que necessiteu per a garantir que el vostre treball científic condueixi a un impacte polític i social d’èxit. […].


Más Open Books Publicats per Hipatia Press: